APK Tilburg

Verloopt de APK van uw auto in Tilburg binnenkort? Dan kunt u bij Van Hees Auto’s terecht voor een grondige keuring. Wij helpen u graag door uw auto volledig te checken en te keuren. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare keuring bij een erkend APK station in Tilburg. Nadat wij de auto gekeurd hebben kunt u weer met een vertrouwd gevoel de weg op.

Uitgebreide APK in Tilburg

Een APK zorgt ervoor dat u voor de komende 12 maanden weer met uw auto de weg op kan. Ondanks dat de keuring een momentopname is, en dit dan ook geen garantie geeft dat uw auto een heel jaar blijft rijden zonder onderhoud, geeft het een goed beeld van de technische staat van uw auto. Bij de APK van Van Hees Auto’s in Tilburg wordt uw auto uitgebreid gekeurd en wordt er gekeken naar de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Zo kijken we onder andere naar de remmen, banden en controlesystemen voor airbags, maar ook naar de uitstoot van uitlaatgassen en de kilometerstand en gebruikte brandstof. Zo geeft de APK een totaalbeeld van uw auto uit Tilburg van dat moment.

Direct onderhoud

Wij voeren de APK voor uw auto uit terwijl u wacht. U kunt een kopje koffie drinken of meekijken naar hoe uw auto wordt gekeurd door onze keurmeester uit Tilburg. Wanneer we tijdens de APK keuring bepaalde zaken tegenkomen die moeten worden gerepareerd proberen wij deze gelijk te verhelpen. Kleine reparaties kunnen dan ook direct worden uitgevoerd, maar voor grote gebreken hebben we meer tijd nodig. U kunt dit uiteraard wel bij ons laten doen. Het is altijd verstandig om ook na goedkeuring van de APK uw auto regelmatig te laten onderhouden, zodat deze veilig en betrouwbaar blijft. Dit kan door middel van onze onderhoudsbeurt, waarbij we een basischeck uitvoeren en bijvoorbeeld ook de airco checken.

Erkend APK station in Tilburg

Bij het uitvoeren van een APK keuring in Tilburg is het belangrijk dat u zeker bent van de kwaliteit van het autobedrijf. Bij Van Hees Auto’s bent u verzekerd van de kwaliteit van onze keurders. Wij zijn namelijk een erkend APK Keuringsstation, wat u kunt zien aan ons APK Keuringsschild. Onze keuringsmeester is bovendien zeer ervaren en weet hoe het is om de auto gronding te controleren. Bij Van Hees Auto’s in Tilburg krijgt u dan ook altijd de zorg die uw auto verdient. Wij verzorgen de keuring en het onderhoud tot in de puntjes, zodat u te allen tijde veilig de weg op kunt.

APK bij Van Hees Auto’s uit Tilburg

Bent u op zoek naar een autobedrijf dat uw auto APK kan keuren in Tilburg? Dan bent u bij Van Hees Auto’s aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat uw auto weer een jaar APK gekeurd is. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. U kunt altijd bij ons langskomen. Wilt u zeker zijn dat u gelijk geholpen wordt? Maak dan een afspraak.

APK Tilburg