Airco Tilburg

De airco van uw auto in de omgeving van Tilburg is een belangrijk onderdeel. Zeker in de warme zomers kan een airco ervoor zorgen dat u met een aangenaam gevoel in uw auto kunt zitten. Het is echter wel van belang om uw airco goed te onderhouden, zodat deze goed blijft functioneren en niet beschimmeld raakt. Van Hees Auto’s uit Tilburg heeft dan ook een speciale airco service, zodat uw auto koel blijft op warme dagen.

Airco service in Tilburg

De airco service van Van Hees Auto’s in Tilburg zorgt ervoor dat uw airco optimaal blijft functioneren. De airco regelt de temperatuur en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de auto afneemt. Wanneer dit niet goed werkt blijft de temperatuur hoog, zeker op warme dagen, en kan het zeer broeierig worden tijdens het rijden. Wij controleren of uw airco moet worden bijgevuld, zodat deze goed blijft werken en niet stuk gaat. Wanneer uw airco onaangenaam ruikt is deze waarschijnlijk beschimmeld, wij reinigen deze dan voor u zodat uw auto weer fris ruikt. De airco service kunt u bij Van Hees Auto’s uit Tilburg laten opnemen in het periodieke onderhoud. Zo weet u zeker dat deze tijdig gecontroleerd wordt.

Onderhoud

Het onderhoud van uw airco is van belang om te voorkomen dat deze stuk gaat. Het vervangen kan namelijk behoorlijk oplopen in de kosten. Hierbij maakt het overigens niet uit of uw airco veel of weinig gebruikt wordt. Het is dan ook verstandig om elk jaar de airco na te laten kijken en zeker om het jaar bij te vullen met koudemiddel. Van Hees Auto’s in Tilburg controleert dit allemaal tijdens de servicebeurt. Daarnaast controleren we of de interieur- en pollenfilters vervangen moeten worden. Hiermee zorgen we ervoor dat het koelsysteem werkend blijft en u geen overbodige kosten hoeft te betalen voor een nieuwe. Voor een optimale airco komt u dan ook langs bij Van Hees Auto’s in Tilburg.

Airco service en meer bij Van Hees Auto’s

U kunt bij ons in Tilburg niet alleen terecht voor het onderhoud van uw airco. Wij kunnen ook jaarlijkse onderhoudsbeurten verzorgen zodat uw auto betrouwbaar en veilig blijft rijden. Dit is een aanvullende service op de APK keuring. Wanneer uw auto weer moet worden gekeurd voeren we dit uiteraard zorgvuldig voor u uit. Alles wordt gecheckt zodat uw auto weer een jaar gekeurd is en voldoet aan de APK. Hierbij voeren we kleine reparaties gelijk uit waar u bij staat en kunt u zo snel mogelijk weer de weg op. U kunt dus voor veel meer dan alleen uw airco terecht bij Van Hees Auto’s uit Tilburg.

Airco controleren in Tilburg

Voorkom dat uw airco niet meer functioneert en vervangen moet worden dankzij de airco service van Van Hees Auto’s in Tilburg. Wij vullen hem bij, reinigen waar nodig en vervangen onderdelen om hem in optimale conditie te houden. Laat het systeem checken en maak een afspraak om zo snel mogelijk geholpen te worden. Voor meer informatie over onze airco service kunt u altijd contact met ons opnemen.

Airco Service Tilburg