APK keuring in Tilburg

Bent u op zoek naar een garage in Tilburg die de APK keuring voor u uit kan voeren? Dan bent u bij Van Hees Auto’s uit Tilburg op de juiste plek. Wij controleren uw auto van binnen en van buiten, zodat u weer met een gerust gevoel de weg op kan. Een grondige APK keuring is dan ook van belang voor een veilige auto. Wij helpen u graag door dit met de grootste zorg uit te voeren.

Onderdelen APK keuring Tilburg

Een APK keuring is een momentopname van de technische staat van uw auto, om te bepalen of uw auto veilig genoeg is om deel te nemen aan het verkeer. We kijken hierbij naar drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Bij de verkeersveiligheid worden onder andere de remmen, banden, schokdempers en airbags gecheckt. Voor wat betreft milieu wordt de uitstoot van uitlaatgassen gemeten en tijdens de APK keuring wordt ook overmatige lekkage van vloeistoffen gecontroleerd. Van Hees Auto’s uit Tilburg controleert vervolgens ook nog alle registratie, zoals het voertuigbewijs, identificatienummer en de kilometerstand. Vervolgens wordt bepaald of uw auto de APK keuring doorstaan heeft en u weer 12 maanden APK gekeurd door Tilburg en omgeving mag rijden.

Geen garantie

Ondanks dat een APK keuring in Tilburg een jaar lang geldig is, wil dit niet zeggen dat uw auto ook een jaar lang veilig blijft. Het is zoals gezegd een momentopname en geen garantie voor een jaar lang. Het is dan ook verstandig om uw auto regelmatig te laten checken. Bij Van Hees Auto’s in Tilburg kunt u naast de APK keuring ook terecht voor onderhoudsbeurten. Hierbij geven we uw auto een basis check en kunnen we eventuele aanvullende onderhoudswerkzaamheden toepassen. Zo controleren we bijvoorbeeld uw remmen en banden, maar kunnen we ook uw airco onderhouden. Dit helpt er samen met de APK Keuring voor dat u het gehele jaar door veilig de weg op kunt met uw auto.

Professionele keuring

Van Hees Auto’s uit Tilburg is een erkend APK-keuringsstation. Wij zijn dan ook een betrouwbare garage die u de garantie geeft dat we uitstekend voor uw auto zorgen. Tijdens een APK keuring wordt uw auto gekeurd door een ervaren keurmeester, die weet hoe uw auto gecheckt moet worden. De keuring wordt snel uitgevoerd, waarbij u mee kunt kijken of een kopje koffie kunt drinken terwijl u wacht. Bovendien voeren kunnen kleine reparaties gelijk uitgevoerd worden zodat u zo snel mogelijk weer de weg op kan. Van Hees Auto’s uit Tilburg heeft dan ook professionele medewerkers die u graag helpen bij het uitvoeren van uw APK keuring.

APK keuring nodig in Tilburg?

Moet uw auto nodig weer een APK keuring in de omgeving van Tilburg? Kom dan langs bij Van Hees Auto’s. Wij helpen u graag aan een betrouwbare en veilige auto. U kunt altijd bij ons langskomen. U kunt ook vooraf een afspraak maken om er zeker van te zijn dat we u gelijk kunnen helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

APK Keuring Tilburg